1. HVA ER FORSKJELLEN MELLOM '' HARD VOKS '' OG '' STRIPS VOKS '' ?

Hard voks er den tykke voksen som er brukt på de mest sensitive områdene som ansikt, armhuler og intim området. Den er skånnsom og snill mot huden og kan påføres på samme området flere ganger for perfekt resultat uten at den sårer huden. Før påføring renser vi området og bruker en pre wax olje for å lage en barriere mellom hud og voks. Strips voksen er den klissete voksen som brukes på store området som bein, armer og rygg. Det blir påført ett tynt lag med voks og dratt bort med papir eller stoff strips.

2. HVA MÅ JEG GJØRE FØR MIN VOKSING TIME?

Vi anbefaler at du skruber huden 24t før din voksing time for å ta bort alt av tørr hud og hjelpe til med å bringe noen underliggende hår til overflaten.
Den ideelle lengden på håret før voksing skal være 1-2 cm.

3. HVA MÅ JEG GJØRE ETTER VOKSING?

De første 24 timene etter voksing behandling er det viktig å holde seg til følgende:
– Ikke ta på nyvokset området
– Ikke bruk trange klær
– Ikke sole deg
– Ikke svøm, ta badstue eller varm dusj
– Unngå trening
– Ikke påfør parfyme på det voksede området

4. JEG SLITER MED INNGRODD HÅR- HVORDAN KAN JEG BLI KVITT DET?

Skrub området med en bra peeling eller exfoliating gloves. I vår salong finner du flere produkter som virkelig fungerer. Våre terapeuter vil anbefale det som er best for deg og du skal få informasjon om hvordan produktene skal brukes. Husk, for at for disse produktene skal være effektive må de brukes daglig.

1. Hva er voksing og hvordan fungerer det?

Voksing er en populær depilatory metode der håret blir fjernet fra roota for lengre varige resultater. Voksen blir påført på huden som setter seg fast i hårene. Når voks er fjernet, sitter hårene fast på voksen, slik at huden din blir myk og hårfri. Hårveksten blir mykere og resultatene varer lenger enn andre former for hårfjerning.

2. Hvor lenge blir området hårfri?

Voksing kan holde huden hårfri i opptil 3-5 uker; men resultatene kan variere med hver person på grunn av forskjellige hårtyper og hvor ofte du vokser.

5. ER DET VONDT Å VOKSE?

Følelsen av ubehag som oppstår under voksing, avhenger av individet. Voksing gir en rimelig måte å holde huden jevn i lengre perioder enn barbering, slik at du ikke trenger å vokse så ofte. En prikkende følelse kan merkes umiddelbart etter voksing, dette er de små nervene i hårsekkene dine som reagerer på fjerning av håret, og dette vil gå over etter om noen sekunder. Etter vanlig voksing reduseres ubehaget fordi hårsekkene blir svakere. Men hvis du er ny til voksing, kan du oppleve mer ubehag, men som de sier, ingen smerte, ingen gevinst! Følg disse nyttige tipsene for å redusere ubehag:

– Ta en eller to smertelindringstabletter en time før voksing
– Skrub området dagen før du planlegger å vokse da dette vil lindre smerten ved å eliminere døde hudceller
– Hvis du er kvinne, unngå voksing innen en uke før din periode. Dette er når du er ekstra følsom for smerte
– Unngå koffein, salt og alkohol. Det gjør huden din ekstra følsom
– Ikke syng deg selv om smerten. Ta dyp pust og innse at det ikke er noe å bekymre deg for. Den ubehag som oppleves er svært kort og blir raskt glemt da du nyter din langvarige glatte hud
– Voksing med en venn vil hjelpe deg å bli distrahert fra ubehag og de kan hjelpe deg

FROGNER WAX & BEAUTY BAR

Finner du ikke ditt spørsmål i listen over, vennligst ikke nøl med å ta kontakt med oss.